Kvinner, har vi noe å feire for?

Åttende mars... I år også..

Og langt unna fra likestillinger...

Og vi kvinner har mye å gå gjennom enda...

Åttende mars i år òg og økning med intimkirurgi! (Det er bare å google)....  Har vi ikke noe mer å vise enn  et perfekt underliv?.. hva har skjedd med oss,da? Er vi så billige?!

Det er trist.. Det er lei at våre målinger har kommet langt ned... 

 

Men selv om jeg føler ikke meg veldig postive akkurat nå..

Gratulerer med dagen <3 
 

#bogg #hverdag #mammablogg #kvinnedagen #8mars #åttendemars #mars #kvinner #underliv #underholdning #intimkirurgi

4 kommentarer Skjul

snuskelasken

08.03.2017 kl.05:33

Flott at du tar opp den manglende likestillingen. Vi blir hele tiden fortalt at vi "har" likestilling. Men hvor er den hen?

Kvinner må operere underlivet sitt. Kvinner må jobbe. Det er fint at kvinner kan jobbe. Men er det fint at kvinner må jobbe? Alltid?

Kvinner kan skille seg i Norge. Det er fint. Men er det fint at kvinner forblir ensomme? Med barna? Alene og fattige?

Osv. osv. Det er bra noen sier fra at ikke "keiseren har noen klær på seg". Stå på og gratulérer med dagen! :)
vorden

08.03.2017 kl.08:10

snuskelasken: Bra at du mener det også... Ja, vi har mye å gå gjennom enda...Ha en fin dag :)

08.03.2017 kl.09:00

Jeg er forsåvidt enig i mye av det du skriver, men burde ikke likestilling handle om at kvinner kan velge selv? Jeg mener at all plastisk kirurgi er bra, så lenge det får en person (mann eller dame spiller ingen rolle) til å føle seg bedre med seg selv? Dersom underlivskirurgi kan fremme livskvalitet og psykisk helse hos noen kvinner så burde de vell få velge selv om de vil gjennomføre det eller ikke? Og til den kommentaren over her, ikke ALLE alenemødre forblir ensomme og fattige med barna, hvor har du det fra? Vil tro det ikke er regelen men heller unntaket ved skilsmisser og samlivsbrudd.

Jeg er for kvinners rettigheter, og kvinners rett til å velge selv, uansett hvilke valg man står ovenfor. Men jeg er litt lei av feministiske damer som alltid skal rope så høyt om hvor urettferdig alt er. Jeg vet det mangler en bit når det kommer til likestilling men synes verken det med intimkirurgi, alene etter skilsmisse eller at kvinner MÅ jobbe er spesielt gode eksempler i denne saken :-)

Hilsen engasjert kvinne ;-)
vorden

08.03.2017 kl.12:55

Anonym: Ja, jeg mener akkurat det du sier.. Kvinners rettigheter = kvinners rett til å velge selv.. Men jeg synes at alt for mange plastik kirurgi har blitt våre førstemål i livet (vår=kvinner)... Hvorfor bestemmer vi oss til å gå for plastik kirurgi?... Jeg tror vi trenger mer selvtillit :)
Ha en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits