May så en som kasta søppel!

Vi, May og jeg snakker sammen veldig ofte om naturen, om søppel i naturen og om å ha respekt for naturen og mye mer... Og vi kaster NULL søppel ute.

Når May ser søppel som har blitt kasta der ute kommer med masse spørsmål til meg.. Hun vil vite hvem er som kaster søppel i naturen og ute... Hun mener at det må være slemme folk som gjør det. Det er bare slemme som kan gjøre så stygg.. Hun mener at snille folk har mye kjærlighet til naturen og felles områder..

Men i dag, da var vi på vei hjem fra barnehagen har skjedd noe. Vi pleier å ta bussen og vi var i bussholdeplassen da kom en dame mot oss mens hun spiste et eple.. En ordentlig dame med en fin jakke. Når ble ferdig med eplet sitt kasta hun eplekjernen til siden... Åh, herregud! Det er umulig å forklare May sine øyner. Hun kunne ikke tro på øynene sine.. Tok noen skunder til hun klarer å snu mot meg. Jeg skjønte det og jeg begynte å si noe før hun rekker å si noe... Fordi jeg hadde ikke lyst til damen høre at hva May sier.. Men det var en rar øyeblikk både for May og meg.. "Ja, Ja.. Vi kan prate om det etterpå" sa jeg.. "Men mamma?!" .. Jeg snakker med ungene på persisk men May svarer meg ofte på norsk.. Derfor lot jeg ikke May for mulighet til å si noe.. Og bussen kom på en riktig tid heldigvis.

Jeg er helt sikkert at jeg må svare på hundrevis spørsmål om en dame som kasta eplekjernen ute for flere dager!

Ha en fin kveld <3

Noen bilder da vi ventet på bussen.. 

#mamma #mammablogg #naturen #miljø #barn #foreldre #familie 

 

2 kommentarer Skjul

Iselin Renée

16.05.2017 kl.12:01

Hehe så søt :)
vorden

17.05.2017 kl.11:45

Iselin Renée: Takk, hun er stor utfordring for meg HaHa

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits