Mareritter og ride på hest

Jeg har hatt veldig rart i det siste... for noen dager..

Har ikke skjedd noe, ikke noe særlig i hvertfall.. men mental har jeg hatt dårlig.. alt for mye mareritter. Mareritter lar ikke meg i fred.. jeg får ikke sove. Jeg er redd til å sove. Jeg tåler ikke mere mareritter... I en av de marerittene tok jeg ut neglene mine en og en. Det gjorde jeg selv, med en gang..  en etter en. Jeg kan føle den skumle vonde i neglene mine fortsatt!!!

I går ble jeg med en venn på et ridesenter sammen med May. Og for aller første gang har jeg opplevd å ride en hest... for en herlig følelse. Er det flere som har ikke opplevd å ride på hest eller er det bare jeg? Da var jeg på hesten var hodet helt rolig.. veldig rolig.. Og jeg tenkte at hvorfor har jeg ikke gjort det før? 

#mamma  #hverdag #depresjon #mareritt #hest

2 kommentarer Skjul

seroy

09.08.2017 kl.16:39

Så gøy at du har kommet deg på hesteryggen. Hest er fantastiske dyr og det mest fantastiske som finnes er å ta seg en ridetur!Man får virkelig renset hodet å kroppen. Har selv en. :)
vorden

10.08.2017 kl.16:49

seroy: Så heldig du er. Helt enig... Det var en skikkelig meditasjon.

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits