De tankene som er innestengt

Det er mange ting som jeg har lyst til å snakke om, til å skrive ned om. Mitt liv er i høyt tempo, det skjer mye i hverdagen. Jeg vil skrive om det til å få en tom hodet, en rolig.. Men jeg er nesten alltid i tvil. Er det greait å snakke om det? Har jeg fortsatt kontroll på de tankene som har kommet ut av hodet? Det er lov å ha alt for mange tanker i hodet, og mens de er der inne, du har kontroll på dem. Det er du som styrer tankene. Men etter at tankene har fått lov til å komme ut, kan de trille på den veien som du ikke vil. Det kan være skummelt!

Jeg har bestemt meg til å studere videre. Ikke i år men kanskje neste skoleåret. Jeg trenger ny blod. Er det rart for en mamma over forti med to små barn?  Jeg vet ikke at jeg klarer dette eller ikke, men jeg trenger det. 

 #hverdag  #blogg 

 

2 kommentarer Skjul

Tiril - Trening, Kosthold & Oppskrifter

24.08.2017 kl.15:24

Så fint innlegg du har skrevet :-)

Ønsker deg en strålende torsdag!
vorden

24.08.2017 kl.17:30

Tiril: Tusen takk vennen.
Ha en fin torsdag videre du også <3

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits