Ikke så lett

Mange smått og stort i hodet. Hver eneste tar sitt eget plass. Det er liksom mange bokser som må ha plass i hodet. Du prøver å rydde disse, men ikke lett å ha en bra oversikt. Du må være nok flink til å ha flere bokser åpen samtidig mens du må huske på inneholde av de lukkede boksene. 

Noen ganger ønsker jeg meg et tomt hodet,helt stille. Det er deilig med en sånn følelse. En hodet som tenker på ingenting, absolutt ingenting. Jeg har prøvd litt forskjellige måter til å få en stille hodet. Men det er ikke lett. Ikke for meg, i hvert fall. Men jeg har bestemt meg for yoga. Jeg har lest ganske mye om yoga og tror at det kan hjelpe meg. Hjelpe meg til å tenke på ingenting. Det trenger jeg. 

#blogg #hverdag #yoga #rolig #helg #livet

2 kommentarer Skjul

Atle

26.08.2017 kl.07:37

Yoga er en fin måte å få indre ro på så det skal du prøve. Det å blokkere hjernen for inntrykk er en treningssak så det er bare å øve. Yoga er en fin måte å begynne på.
vorden

26.08.2017 kl.23:36

Atle: Det tok ganske lang tid til å bestemme meg. Men nå er jeg fornøyd. håper at det blir en fin opplevelse for meg :)

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits