Den nye uka

Ja, nå er det en ny uke her. Vi har kommet så langt, menneskeshistorie mener jeg. Så filnke har vi vært. Vi har ødelagt historie så godt som mulig hittil. Thumbs up!

Etter å ha brukt ca 5 dager antibotika føler jeg meg litt bedre, men fortsatt vondt i øra og hodepine,svimmel og... I helga hadde jeg lyst til å bare lese, ikke noe annet. Bøker er fortsatt min beste kur mot hva som helst. Jeg har kjempe lyst til å lese "En moderne familie", men den har ikke kommet enda på pocket. Er det på tide å tilvenne meg til E-bøker? Umm.. Jeg elsker å bla gjennom bøker og holde den i hånda. Åh, lukten av papir..

I dag var det Mah sin første barnehage dag. Det gikk bra faktisk. Men fra i dag må jeg stå opp tidligere enn før, fordi nå har jeg to som skal gjøre seg klar til barnehagen. Da er det nye rutiner her hos oss og jeg har ikke noe med det å gjøre. Og kanskje det skal bli enda mer utfordringer til meg når jeg skal tilbake på jobb i slutten av oktober, som ca. 

Ønsker dere alle en fin uke.. <3

#mamma #mammablogg #hverdag #bok #leselyst #barn #familie #blogg #foreldre #jobb 

5 kommentarer Skjul

Marie Gjernes

04.09.2017 kl.17:25

Ønsker deg en fin uke og! :)
vorden

05.09.2017 kl.22:38

Marie Gjernes: Tusen takk, du også :)
Atle

04.09.2017 kl.17:41

Jeg kan ringe å vekke deg kl.5 hver morgen om du vil :-))
vorden

05.09.2017 kl.22:38

Atle: Det kan bli veldig hyggelig å høre fra deg men siden jeg har en og halv time på meg før jeg begynne å jobbe igjen da jeg vil sove litt mer enn klokka fem ;-)
Aina

06.09.2017 kl.20:00

Jeg håper virkelig at du blir snart helt bra! Du har fått din dose av å ikke være iform mener jeg. Å sjønner det ikke kan være kjekt. Jeg liker også å lese, (hvis boka treffer). Håper du har en fin dag

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits