Å sitte i møte med NAV

I dag var jeg i møte. Jeg skal begynne å jobbe igjen litt før den tiden har jeg venta for. neste uke! Ikke full jobb men det er ganske stressende alikevell. Å komme meg tilbake på jobb etter  mer enn to år er ganske stressende faktisk! Klarer jeg det? Nå er det bare nye ansikter på jobben, hvordan kommer å bli å være på jobb med nye folk?

Nå har jeg ikke lyst til å tenke på det. Jeg må ordne masse små ting. Er ganske sliten. Det har vært en lang dag i dag. Jeg har fått et nytt brev fra Ahus for en ny undersøkelse. Jeg skal legge alt til siden nå. 

Sov godt dere der ute <3

 #hverdag #blogg #helse #nav #jobb 

2 kommentarer Skjul

lise

08.09.2017 kl.00:25

Du klarer det helt sikkert! Ønsker deg masse lykke til :) Vet hvordan det er å sitte i møte med nav, ikke alltid like gøy..
vorden

08.09.2017 kl.15:49

lise: Tusen takk vakre du. Nei, det var ikke noe gøy
Ha en fin dag du også <3

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits