Tilbake på jobb etter to år!

Ja, nå er jeg tjue prosent friskmeldt etter to år. Eller må jeg si to år og to måneder... Jeg har hatt en tøff periode, men nå er det kanskje over. Det håper jeg i så fall..Jes skulle begynne å jobbe slutten av oktober men etter at jeg hadde en møte med NAV ble i enig om gå tilbake gradvis.

Jeg hadde nok stress de to-tre siste dagene for å begynne. Å være borte to år kan være ganske skummelt. Og ingen av mine gamle kollegaer jobber der nå. Men nå er det første dagen over. Det gikk greit. Mye bedre enn forventet.. Ja, kanskje er jeg på en ny side av min livsbok. Håper at det blir deilig å lese denne siden..

Nye hverdager, nye kollegaer og nye... Vi få se!

 

 

#jobb #sykemeldt #friskmeldt #blogg #hverdag

4 kommentarer Skjul

Atle Lundhaug

13.09.2017 kl.19:17

Gratulerer :-) dette greier du så fint. Du ser så glad ut på bildet.
vorden

14.09.2017 kl.22:31

Atle Lundhaug: Tusen takk. Ja, jeg prøver å være positiv :)
kreativemeeg

13.09.2017 kl.20:57

Heia heia :) så godt det gikk bra, skjønner det kan være vanskelig å komme seg tilbake i jobb etter så lang tid :)
vorden

14.09.2017 kl.22:33

kreativemeeg: Takk. Ja, det er litt skummelt :)

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...

hits