hits

En enkel og dyrevennlig julefeiring

Endelig jul. og endelig litt tid til å ha fri av alt. Og det var akkurat den som jeg trengte.. Vi hadde en veldig koselig og rolig julaften. "Det var den beste julefeiringen noensinne" mente May. Og den var så deilig å høre. 

Siden var jeg hele uka på jobb i fulltid da hadde jeg ikke nok tid til å forbrede julematen men jeg var så flink til å rekke alt. Stolt av meg selv! Siden jeg mente at god mat trenger ikke å være dyr, hadde vi en dyrevennlig julemat. Ingen dyr ble torturert til vi får god mat på julaften. hundreprosent veganjulefeiring. Er ikke det deilig? Vi hadde masse smak på bordet mens vi hadde respekt for dyrerettigheter..

Ønsker dere ale en fredelig romjul <3

#jul #julaften #mat #1.jul #blogg #vegan #dyrevennlig

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

vorden

vorden

Jeg var etter et hemmelig (!) sted for å kunne skrike ut der eller kanskje hviske der innimellom. Da fant meg her! Vorden... Tankene mine er fult av mennesker, miljø, litteratur, politikk, kunst og kanskje meg SELV. Jeg kommer å skrive om alt som har blitt innmari tungt i hodet mitt...Kom til Norge desember 2009. Jeg skriver ikke så riktig norsk, dessverre! Hjelp meg til å bli bedre på det. Er veldig glad i språket. Jeg er vegetarianer med respekt for naturen og livet...